Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje nuo 120,00 €

Kodėl verta rinktis originalias dalis?

Kad jūsų VOLVO automobilis veiktų taip, kaip turėtų.

Kiekvienas automobilio komponentas yra lyg dėlionės detalė, kurios negalite pakeisti tiesiog panašia – tik panaudoję konkrečią detalę tam tikroje vietoje gausite harmoningą dėlionės vaizdą. Tai galioja ir kalbant apie jūsų automobilį. Todėl originalias VOLVO dalis patariame keisti tik originaliomis VOLVO atsarginėmis dalimis – suprojektuotomis, išbandytomis ir pagamintomis laikantis aukščiausių kokybės standartų, idealiai tinkančiomis jūsų VOLVO automobiliui bei užtikrinančiomis optimalų visų jo dalių ir sistemų veikimą.

Rasite tą, kurios reikia

Originalias VOLVO atsargines dalis rasite tik įgaliotosiose VOLVO atstovybėse ir oficialių atstovų parduotuvėse, o prireikus pagalbos greitai ir paprastai rasti reikiamą dalį padės kvalifikuoti mūsų specialistai.

Originali kokybė

Naudodami originalias VOLVO dalis galite būti tikri, kad išsaugosite originalią savo automobilio kokybę ir patikimumą, nes visos VOLVO atsarginės detalės yra nuodugniai patikrinamos ir sertifikuojamos gamyklose.

Užtikrintas saugumas

Tinkamas įvairių automobilio sistemų, pavyzdžiui, pakabos ar stabdžių, veikimas užtikrina didesnį visų keleivių saugumą, o sklandų ir darnų visų mechanizmų darbą – originalios atsarginės detalės, idealiai tinkančios jūsų automobiliui. Jokių neatitikimų ar nesklandumų montuojant, jokio nerimo dėl kokybės – daugiau ramybės ir saugumo.

Patikimai ir ilgam

VOLVO automobiliai yra sukurti vairuoti kasdien – ir ne vienerius metus. Naudodami originalias VOLVO atsargines dalis galite ne tik užtikrinti savo automobilio ilgaamžiškumą, bet ir ilgam pamiršti apie pakartotinį detalės keitimą – originalios atsarginės dalys eksploatuojamos kur kas ilgiau nei neoriginalios.

Su garantija – ramiau

Daugiau užtikrintumo ir pasitikėjimo suteikia žinojimas, kad originalioms VOLVO atsarginėms dalims suteikiama 12 mėnesių gamintojo garantija. Be to, daugeliui natūraliai nesusidėvinčių originalių atsarginių dalių taikoma papildoma „Customer Lifetime“ garantija – daugiau apie ją sužinokite čia. [https://volvocars.sostena.lt/servisas/customer-lifetime-garantija-originalioms-dalims]

Dalys bet kokio amžiaus VOLVO

Nesvarbu, kiek metų jūsų VOLVO automobiliui, jis nusipelnė geriausios priežiūros, o mes galime pasiūlyti ir šiandien jau negaminamų modelių originalias atsargines dalis. Be to, pirkdami originalias dalis VOLVO atstovybėse galite sutaupyti – daugiau apie specialią „4+, 6+, 8+“ akciją ir iki 35 proc. nuolaidas įsigyjant senesnių VOLVO automobilių dalis sužinokite čia.

Reikia pagalbos?
+370 659 44501
I-V (8:30 - 17:00)
susisiekite su mumis »
Atsakysime per 2 darbo valandas.

VIN - automobilio kėbulo numeris (Vehicle Identification Number). Jį galite rasti savo automobilio registracijos dokumente.

Prašome pateikti VISUS 17 simbolių, raidės gali būt tiek didžiosios tiek mažosios - nesvarbu.