Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje nuo 120,00 €

Atnaujintos originalios VOLVO atsarginės dalys

Patikima, ilgam ir išleidžiant mažiau.

Sugedus svarbiam automobilio komponentui, neišvengiamai kyla klausimas, kaip jį pakeisti – remontuoti, pirkti naują dalį, o gal rinktis atnaujintą originalią atsarginę detalę? Kad galėtumėte pasirinkti tinkamiausią sprendimą, svarbu palyginti, kaip šios skirtingos galimybės padeda išspręsti tą pačią problemą.

Atsiradus automobilio dalies gedimui, dažnai visų pirma svarstoma įsigyti naują atsarginę dalį ir ja keisti neveikiantį komponentą: juk norite, kad dalis veiktų sklandžiai, turėtų garantiją ir neabejotinai tiktų būtent jūsų VOLVO automobiliui. Nauja originali dalis taip pat turės ilgiausią tikėtiną tarnavimo laiką ir veiks efektyviai. Visgi naujos originalios dalies kaina bus didesnė, todėl svarbu įvertinti, kaip tai paveiks jūsų išlaidas.

Remontuojant sugedusią dalį, pakeičiamas neveikiantis ar susidėvėjęs jos komponentas. Nors šis sprendimas gali padėti jums sutaupyti, svarbu nepamiršti, kad likusi nepakeista detalės dalis liks tokia pati – ir tai, kas vis dar veikia, gali turėti plika akimi nepastebimų problemų, vėliau galinčių nulemti naują gedimą. Be to, remontas beveik visada susijęs su didelėmis laiko sąnaudomis, o juk gyvenime, pasižyminčiame greitu tempu, laikas yra ne mažiau vertingas nei pinigai.

Atnaujintos originalios VOLVO atsarginės dalys gali tapti geriausiu sprendimu, jeigu norite sumažinti eksploatacines išlaidas nesileisdami į kompromisus dėl patikimumo ir ilgaamžiškumo. Atnaujintų originalių atsarginių dalių kaina gali būti net iki 50 proc. mažesnė nei naujų, o šios dalys – pagamintos, patikrintos ir išbandytos pagal aukštus gamintojo standartus bei specifikacijas – pasižymi ne mažesne kokybe nei naujos. Ir siūlomos su tokia pačia garantija kaip naujos.

Ne mažiau kokybės ir patikimumo – už mažiau.

Kad jūsų VOLVO veiktų taip, kaip turėtų, kiekviena jo detalė privalo atitikti aukščiausius kokybės standartus. Standartus, kurių tikitės jūs. Rinkdamiesi atnaujintas originalias VOLVO dalis galite būti užtikrinti jų kokybe, ilgaamžiškumu ir patikimumu – ir kartu sumažinti savo išlaidas bei automobilio eksploatacijos poveikį aplinkai.

Atraskite visus atnaujintų originalių VOLVO atsarginių dalių privalumus.

Tokia pati aukšta kokybė – už mažiau.

Dėl mažesnių gamybos kaštų, apimančių ir žaliavų bei energijos išteklius, atnaujintos originalios VOLVO atsarginės dalys kainuoja gerokai mažiau nei naujos. Mažesnės išlaidos ir tokia pati aukšta kokybė – ar gali būti geresnis pasirinkimas?

Patikrinta. Atnaujinta. Ir dar kartą patikrinta.

Detalių atnaujinimo metu susidėvėjusios dalys išardomos, valomos, nuodugniai patikrinamos, pakartotinai apdirbamos, surenkamos ir vėl patikrinamos. Trumpiau tariant, po atnaujinimo detalė pagal technines specifikacijas ir veikimo efektyvumą prilygsta naujai – arba netgi pranoksta seniau pagamintą naują detalę, kadangi yra atnaujinta pagal vėliausius standartus.

Garantija – kaip ir naujoms dalims.

Rinkdamiesi atnaujintas originalias VOLVO atsargines dalis, dėl kokybės ir patikimumo jauskitės dar užtikrinčiau – visos restauruotos dalys atitinka aukščiausius gamintojo standartus, o joms suteikiama tokia pati garantija kaip ir naujoms dalims.

Visada raskite tinkamą dalį.

Mūsų atnaujintų originalių VOLVO atsarginių dalių pasirinkimas yra vienas plačiausių rinkoje. Nuo purkštukų ar sankabų iki tokių komponentų kaip varikliai, pavarų dėžės, vairo mechanizmai ar važiuoklės dalys – mūsų atnaujintų detalių asortimente tikrai rasite tą dalį, kurios reikia būtent jūsų automobiliui. Kokybišką lyg nauja. Ir ypač patrauklia kaina.

Draugiškesnis aplinkai pasirinkimas.

Kadangi susidėvėjusios detalės atnaujinimo procesas reikalauja iki 85 procentų mažesnio žaliavų kiekio ir iki 80 procentų mažiau energijos nei naujos detalės gamyba, rinkdamiesi atnaujintas originalias VOLVO atsargines dalis gaunate aukštos kokybės produktą ne tik išleisdami mažiau, bet ir prisidėdami prie poveikio aplinkai mažinimo.

Reikia pagalbos?
+370 659 44501
I-V (8:30 - 17:00)
susisiekite su mumis »
Atsakysime per 2 darbo valandas.

VIN - automobilio kėbulo numeris (Vehicle Identification Number). Jį galite rasti savo automobilio registracijos dokumente.

Prašome pateikti VISUS 17 simbolių, raidės gali būt tiek didžiosios tiek mažosios - nesvarbu.